Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

Zlínský pohár 2022

Zlínský pohár 2022

Již popatnácté hostil Zlín turnaj pro naše týmy sjednoceného fotbalu za účasti týmů z České republiky a Slovenska. Sportovní hala Zelené viděla souboje Zlínského poháru 2022.

„Turnaj to byl vyrovnaný a přivítal, pro tým z Olomouce i turnajem prvním. Rozhodoval každý gól i dobře zahraná standartní situace.“ uvedl  trenér domácího týmu a ředitel tohoto sportu Zdeněk Jokl

Přesto, že turnaj se konal v přátelské atmosféře, jednalo se hlavně o sport a výsledky a jaké nám tedy přinesl:

Konečné pořadí:

Modrá skupina:

 1) ŠK Habilitas Okoč

2) SK Černovice

3) SK Hájští kohouti

4) SK SŠ Topolany (Olomouc)

Zelená skupina:

1. SK Zlín

3. SŠI Hescon Trenčín

3. Medvědi Ostrava

 

Nejlepší střelec turnaje: Ľudovít Buzna (Okoč)

Nejlepší brankář turnaje: Ondřej Šuráb (Ostrava)

Fair play tým : SK Černovice

Osobnosti turnaje: SK SŠ Topolany (Olomouc)

 

Bylo pro nás ctí, že předání medailí se osobně ujal primátor statutárního města Zlín p. Ing. Et Ing. Jiří Korec a poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu a náš dlouholetý fanoušek Marek Novák.

„Pro příští rok plánujeme další rozšíření turnaje a doufáme, že brzy dosáhneme na počet týmů i mezinárodní zastoupení – jako v době pře Covid 19. Děkujeme všem našim partnerům a podporovatelům, dobrovolníkům, organizátorům.  Velký díky patří Fotbalové asociaci České republiky.  Ta je našim dlouhodobým a trvalým partnerem ve fotbalových aktivitách pro děti, mládež a dospělé osoby s mentálním postižením.“  Uvedl na závěr Mgr. David Bělůnek, Sportovní ředitel ČHSO.

 

Fotogalerii z turnaje naleznete zde: 

https://eu.zonerama.com/SOCZ/Album/9181106

 

Video z celé akce zde: 

Akce byla podpořena v rámci projketu "Přidej se": 

 

 

Mgr. David Bělůnek 

 

 

 

 

 


Autor: (29.11.2022)